Pikavippi heti – katso kaikki lainat

Zmarta

Zmarta – löydä halvin laina ilman vakuuksia

Zmarta on yksi tunnetuimmista lainavertailupalveluista. Palvelun taustalta löytyy Freedom Rahoitus Oy, joka on toiminut alalla aina viime vuosituhannelta lähtien. Tämän ansiosta Zmarta onkin ehkäpä kaikkien kattavin lainavertailu.

Palvelu pyytää hakemuksen perusteella lainatarjoukset yli 20 pankista ja rahoituslaitoksesta. Monista muista lainavertailusivuista poiketen Zmarta listaa avoimesti yhteistyökumppaninsa omilla verkkosivuillaan. Kulutusluottofirmojen lisäksi mukana on myös ihan oikeita pankkeja, joten tätä kilpailutuspalvelua käyttämällä saat varmasti kohtuullisen koron omaavia lainatarjouksia.

Asiakkaat voivat hakea yhdistelyluottoa tai vakuudetonta kulutusluottoa aina 60 000 euroon asti. Takaisinmaksuajan voi valita 1 – 15 vuoden väliltä. Lainojen todellinen vuosikorko vaihtelee 4,99 ja 50,50 prosentin välillä.

Kulutusluottojen lisäksi voit hakea myös yhdistelyluottoja, joiden avulla kilpailutat vanhat kulutusluottosi uudelleen ja maksat jatkossa vain yhtä kuukausierää. Voit hakea lainaa joko yksin tai yhdessä puolisosi kanssa.

Kuka voi hakea?

Palvelua voivat käyttää kaikki yli 20-vuotiaat henkilöt, joilla on säännölliset palkka- tai eläketulot. Hakijoilla ei saa olla maksuhäiriömerkintöjä. Lainatarjoukset riippuvat valitusta lainasummasta, takaisinmaksuajasta, kuukausittaisista tuloista, asumismuodosta, ja työsuhteen pituudesta. Lainavertailu ei tee lainatarjousta, vaan ainoastaan välittää sinulle pankkien ja muiden rahoituslaitosten antamat tarjoukset.

H2 Miksi valita Zmarta

 

Zmarta on:

  • vanhin suomessa toimiva lainavertailu
  • ainoa palvelu, joka vertailee lainoja jopa 60 000 euroon asti
  • kansainvälinen konserni, joka toimii kaikkialla pohjoismaissa
  • ainoa lainavertailu, joka tarjoaa myös vakuutusta lainoille

Zmartan Tuloturva

 

Zmartan erikoisuutena tuloturvavakuutus, joka takaa lainan takaisinmaksun sairauden, työkyvyttömyyden tai työttömyyden aikana. Tuloturvaan sisältyy myös henkivakuutus, joka maksaa 10 000 euron kertakorvauksen kuolemantapauksen sattuessa.

Perustason Tuloturva vakuuttaa lainanhakijan työttömyyden ja tilapäisen työkyvyttömyyden varalta. Kuukausittain maksettava vakuutuskorvaus voidaan valita 200 – 600 euron väliltä. Vakuutuskorvaus voi olla enintään 30 prosenttia bruttokuukausituloista. Perustason tuloturvaan sisältyy myös henkivakuutus, joka antaa 10 0000 euron kertakorvauksen.

Premium Tuloturva korvaa edellä mainittujen lisäksi myös pysyvän tai pitkäaikaisen työkyvyttömyyden aiheuttavia sairauksia. Lisäksi Premium Tuloturva mahdollistaa jopa 800 euron kuukausikorvauksen työttömyyden tai työkyvyttömyyden aikana.

Tuloturvavakuutuksen hinta on alimmillaan 17,80€ kuukaudessa.