Pikavippi heti – katso kaikki lainat

Cashbuddy

Cashbuddy – uusi lainapalvelu

 

Cashbuddy on uusi lainapalvelu, josta on mahdollista saada enintään 3 000 euron kulutusluottoja. Suomessa Cashbuddy on toiminut vasta vuodesta 2015 alkaen, mutta yrityksen taustalta löytyy tunnettu ruotsalainen rahoituskonserni.

Yritys tarjoaa asiakkailleen 1000 – 3000 euron kulutusluottoja 12 – 60 kuukauden maksuajalla. Lainatarjonta on esitetty hieman omituisesti, sillä yrityksen sivuilla voi hakea seuraavia lainatuotteita: 1 000€ pikavippi, 2 000€ laina, Remonttiluotto, Matkaraha, ja Kulutusluotto. Lainojen ehdoissa ei kuitenkaan ole mitään eroa, joten lainanhakijan kannalta on täysin yhdentekevää, minkä lainan tulee valinneeksi.

Cashbuddyn erikoisuutena on mobiiliystävällinen hakuprosessi, jonka avulla voit tehdä hakemuksen, suorittaa tunnistautumisen verkkopankkitunnuksilla, ja vieläpä ottaa kuvan palkkatodistuksestasi pelkästään matkapuhelinta käyttämällä.

Lainahakemukset käsitellään jopa muutamassa minuutissa ja myönteisen lainapäätöksen jälkeen rahat siirtyvät tilille seuraavana pankkipäivänä. Danske Bankin tileille rahat siirtyvät jopa saman päivän aikana.

Lainan ehdot

 

Kulutusluottoa voivat nostaa kaikki yli 20-vuotiaat, joiden kuukausitulot ovat vähintään 800 euroa. Työsuhteen luonteella ei ole merkitystä, joten Cashbuddylle kelpaavat myös määräaikaisessa työsuhteessa olevat lainanhakijat. Tositteeksi riittää tavallinen palkkalaskelma.

Lainan korko on lainasummasta ja takaisinmaksuajasta riippuen 19,9 % – 24,9 %. Tämän lisäksi laskutetaan 0 – 299 euron järjestelymaksu ja kuukausittainen 9 euron tilinhoitomaksu. Lainan todellinen vuosikorko on 35 % – 52,3 %.

Asiakkaat voivat hakea lyhennysvapaita kuukausia, mutta Cashbuddy ei sitoudu niiden myöntämiseen. Lyhennysvapaan kuukauden pitämisestä veloitetaan 5 euron käsittelymaksu. Lainaan on mahdollista myös hakea jälkikäteen korotusta, mikäli asiakas on hoitanut lainaansa moitteettomasti.

Cashbuddy lyhyesti

 

  • 1 000 – 3 000 euron kulutusluotto
  • Ikäraja 20 vuotta
  • Vähimmäistulot 800 euroa
  • Maksuaika 1 – 5 vuotta
  • Nimelliskorko 19,9 % – 24,9 %
  • Todellinen vuosikorko 35 % – 52,3 %