Pikavippi heti – katso kaikki lainat

Credigo

Credigo – halpoja lainoja ilman piilokuluja

 

Credigo on jo kymmenen vuoden ajan toiminut pikalainapalvelu, joka tarjoaa asiakkailleen edullisia pikavippejä ja kulutusluottoja. Tämän palvelun vahvuutena on poikkeuksellisen selkeä ja edullinen hinnoittelu.

Monista muista pikaluottoyrityksistä poiketen Credigolla ei ole erillisiä ehtoja pikavipeille ja kulutusluotoille. Asiakkaat voivat valita lainasumman 100 – 2 500 euron väliltä. Takaisinmaksuaika on vähintään 6 kuukautta ja enintään 5 vuotta. Lainoilla ei ole mitään piilokuluja. Asiakas maksaa vain kuukausikorkoa, joka on alimmillaan 3,25 %.

Credigon tapa ilmoittaa korko kuukausikohtaisesti vuosikoron sijaan voi ehkäpä olla hieman harhaanjohtava, mutta tästä pienestä tyylivirheestä huolimatta yrityksen tarjoamat laina on erittäin kilpailukykyisesti hinnoiteltu etenkin pienempien pikavippien osalta, sillä koron lisäksi lainasta ei peritä mitään muita kuluja. Esimerkiksi 100€ vikavipin korkokulut kuuden kuukauden takaisinmaksuajalla ovat vain 13 euroa. Monet yritykset tarjoavat uusille asiakkaille ensimmäisen pikalainan ilman korkoa ja kuluja, mutta normaalihinnoittelultaan mikään muu luottoyhtiö myönnä näin edullisia pikavippejä.

Credigo ehdot

 

Credigo myöntää pienlainoja kaikille yli 20-vuotiaille suomalaisille, joilla ei ole maksuhäiriömerkintöjä tai ennestään avointa lainaa kyseiselle yritykselle. Lainapäätös annetaan välittömästi ja rahat siirtyvät tilillesi välittömästi, kunhan teet hakemuksen palvelun aukioloaikoina.  Lainahakemuksia käsitellään arkisin klo 9 – 20 ja lauantaisin klo 10 – 18. Myönteisen lainapäätöksen jälkeen rahat siirtyvät 10 minuutin kuluessa seuraavien pankkien tileille: Nordea, Danske Bank, Säästöpankki ja Aktia. Muiden pankkien asiakkaat saavat maksusuorituksen vielä saman päivän aikana, kunhan lainahakemus on tehty ennen klo 15, muussa tapauksessa maksu siirtyy seuraavalle pankkipäivälle.

Lainan hakeminen on todella helppoa. Sinun tarvitsee vain tunnistautua palveluun verkkopankkitunnuksilla, syöttää haluamasi lainamäärä ja -aika, ja odottaa lainan hyväksymistä. Tavallisesti rahat ovat tililläsi noin 10 minuutin kuluessa lainahakemuksen tekemisestä. Edes suurempien lainasummien hakemiseen ei tarvita palkkatodistusta tai muitakaan liitteitä.

Credigo kokemuksia

 

Credigo on loistava lainapalvelu, joka sopii erityisesti pienille lainoille pitkällä maksuajalla. Tässä segmentissä Credigon lainat ovat selvästi perinteisiä pikavippejä ja tililuottopalveluita edullisempia. Käytännössä Credigoa voisi ajatella lainapalveluna, joka myöntää lainaa mille tahansa lainasummalle ja takaisinmaksuajalle noin 50 prosentin vuosikorolla. Suurempien kulutusluottojen kohdalla tämä ei yleensä ole edullisin vaihtoehto, mutta erityisesti pienempien pikavippien kohdalla Credigo toimii todella hyvin.