Pikavippi heti – katso kaikki lainat

OK Money

OK Money – edullinen limiittiluotto

 

OK Money on entinen pikalainayhtiö, joka tarjoaa nykyisin limiittiluottoja. Palvelun avulla saat käyttöösi 2 100 euron luottolimiitin, josta voit nostaa tarvitsemasi määrän lainaa ilman erillistä hakemusta.

Voit nostaa käyttöösi vaikka koko luottolimiitin ja maksat takaisin vain 130 euroa kuukaudessa. Maksujen eräpäivän voit valita joko kuukauden puoliväliin tai viimeiselle päivälle. Lainasta peritään 49 prosentin korkoa, jonka lisäksi veloitetaan kuukausittainen laskutuslisä 6,90€. KSL:n mukainen todellinen vuosikorko 70,47 %, joka on muihin limiittiluottoihin verrattuna kohtuullisella tasolla.

Kuka voi hakea?

 

Limiittiluotto voidaan myöntää vähintään 20 vuotiaille Suomessa vakituisesti asuville henkilöille, joilla ei ole maksuhäiriömerkintöjä. OKMoney saattaa pyytää hakijoilta tositteita heidän tuloistaan (esimerkiksi palkkalaskelmia).

OKMoney kuuluu DFC Nordicin rahoituskonserniin. Yritys saattaa hylätä lainahakemuksesi, jos sinulla on avoinna muilta tämän konsernin yhtiöiltä saatuja lainoja.

Miten limiittiluotto toimii?

 

OKMoney limiittiluotto on paljolti korvannut vanhat pikavipit, sillä vuoden 2015 lakimuutosten jälkeen perinteisten pikavippien tarjoaminen ei enää ollut kannattavaa. Limiittiluottoa ottaessasi saat kerralla lainapäätöksen suuremmalle summalle, mutta tämän sopimuksen solmiminen ei vielä aiheuta kuluja tai sido sinua mihinkään.

Kun olet ensin hakenut limiittiluottoa, voit nostaa sitä käyttöösi yksinkertaisella tekstiviestillä. Halutessasi voit tehdä noston myös yrityksen verkkosivujen kautta. Maksat korkoa vain käytössäsi olevasta luotosta, et koko luottolimiitistä. OKMoney ei myöskään peri kuukausittaista laskutuslisää, mikäli sinulla ei ole avointa luottosaldoa.

Voit nostaa käyttöösi vaikka koko 2 100 euron luottolimiitin ja maksaa sitä takaisin vain 130 euroa kuukaudessa. Voit myös aina halutessasi maksaa luottosaldon kokonaan pois ilman minkäänlaisia lisäkuluja.

Kulutusluottoihin verrattuna limiittiluottojen korot ovat usein hieman korkeammat, mutta toisaalta laina-ajat ovat yleensä lyhyempiä, joten todellisuudessa korkokulut jäävät monesti pienemmiksi. Limiittiluotto ei siis ole optimaalinen vaihtoehto suuremman hankinnan rahoittamiseen, vaan se toimii lähinnä luottokortin korvikkeena. Ottamalla korkeintaan muutaman satasen lainoja ja maksamalla ne takaisin parin kuukauden kuluessa myös korkokulut pysyvät kohtuullisella tasolla.

OKMoney lainan hakeminen

 

OK Money limiittiluoton hakemiseksi sinun tarvitsee vain valita haluamasi lainamäärä ja kirjautua palveluun. Järjestelmä käyttää verkkopankkitunnuksia henkilöllisyyden varmistamiseen. Tämän jälkeen sinun tarvitsee vastata muutamiin talouttasi koskeviin kysymyksiin ja tarvittaessa ladata palveluun palkkakuittisi tai tiliotteesi. Saat rahat tilillesi heti, jos teet hakemuksen palvelun aukioloaikoina. OKMoney käsittelee lainahakemuksia arkisin klo. 7 – 22 ja viikonloppuisin klo. 9 – 21.