Pikavippi heti – katso kaikki lainat

Lainamaailma

Lainamaailma kilpailuttaa lainat puolestasi

 

Moni ei tule ajatelleeksi miten tärkeää lainojen kilpailuttaminen onkaan. Jotkut jopa luulevat ettei kulutusluottojen koroissa ole merkittäviä eroja. Tämä on kuitenkin todella kaukana totuudesta, sillä eri kulutusluottojen kuukausierissä voi olla jopa kymmenien eurojen eroja jo varsin maltillisillakin lainasummilla. Lainojen kilpailuttaminen siis todellakin kannattaa. Onneksi alalle on ilmestynyt yhä enemmän yrityksiä, jotka kilpailuttavat kulutusluotot ja pankkilainat puolestasi. Lainamaailma on uusi lainanvälityspalvelu, joka kilpailuttaa lainahakemuksesi jopa 20 pankin kesken.

 

Lainamaailma lyhyesti

 

  • Lainasumma valittavissa 500 – 50 000 euron väliltä
  • Takaisinmaksuaika 1 – 15 vuotta
  • Todellinen vuosikorko vähintään 4,5 % ja enintään 50,5 %
  • Kilpailuttaa lainat 20 eri pankin ja rahoituslaitoksen kesken
  • Reaaliaikainen tarjousten seuranta
  • Lainapäätökset jopa muutamassa minuutissa
  • Tarjolla myös yhdistelyluottoja
  • Palvelu on täysin ilmainen, eikä sido sinua mihinkään
  • Voit arvioida kuukausierän lainalaskurilla
  • Lainaa voi hakea myös yhdessä puolison kanssa

Kuka voi käyttää palvelua?

 

Lainamaailma edellyttää asiakkailtaan vähintään 20 vuoden ikää ja säännöllisiä palkka- tai eläketuloja. Hakijalla tulisi olla vähintään 7 200 euron vuositulot, jotta lainojen kilpailuttaminen palvelun avulla on mahdollista. Lisäksi hakijalla ei luonnollisesti saa olla maksuhäiriömerkintöjä.

Minimiehdot täyttävä lainanhakija tulee todennäköisesti samaan ainakin muutamia lainatarjouksia. Palvelua käytettäessä kannattaa kuitenkin huomioida, ettei Lainamaailma pysty takaamaan sitä, että saisit lainatarjouksen juuri haluamallesi summalle.

 

Lainahakemuksen tekeminen

 

Hakemuksen tekeminen on todella yksinkertaista ja se vie vain muutaman minuutin. Aluksi hakija antaa perustiedot itsestään. Tämän jälkeen hakija saa tunnukset palveluun, jossa hän voi odottaa lainatarjousten ilmestymistä. Nopeimmat tarjoukset ilmestyvät jo muutamassa minuutissa, mutta suosittelemme odottamaan parin päivän ajan ennen tarjouksen valitsemista, jotta kaikki lainatarjoukset tulevat varmasti saataville.

Lainaa hakiessaan hakija voi valita hakeeko lainaa yksin vai puolisonsa kanssa. Lisäksi Lainamaailma kysyy hakijalta, onko lainan käyttötarkoituksena muiden luottojen yhdistäminen. Lainan hakeminen yhdessä ja luottojen yhdistely todennäköisesti parantavat lainatarjouksia.