Pikavippi heti – katso kaikki lainat

Risicum

Risicum – Suomen suurin pikavippiyhtiö

 

Risicum on Suomen suurin ja tunnetuin pienlainoja myöntävä rahoitusyhtiö, joka on toiminut jo vuodesta 2005 lähtien ja myöntänyt lähes miljoona pikaluottoa. Unohda hämärät pikavippifirmat ja hae lainaa luotettavasta yrityksestä! Uudet asiakkaat saavat ensimmäisen 300 euron pikavipin ilman korkoja ja kuluja.

Suosittelemme tutustumaan Risicumin lainatarjontaan, jos etsit edullista pikavippiä, tililuottoa, tai pientä kulutusluottoa. Yrityksen tarjoamat lainat ovat joustavia ja ehdoiltaan selkeitä. Koroiltaan ne ovat keskitasoa muihin vastaaviin pienlainoihin verrattuna.

Risicum Joustolaina

 

Risicum Joustolaina on tililuottopalvelu, joka on korvannut vanhat pikavipit Risicumin lainavalikoimassa. Tililuottopalvelua käyttäessä sinulle määritellään enintään 5 000 euron luottolimiitti, jonka puitteissa voit nostaa vippiä aina kun sitä tarvitset. Korot juoksevat vain lainatun summan osalta, eli et maksa korkoa koko luottolimiitistä. Uudet asiakkaat saavat ensimmäisen enintään 300 euron noston täysin ilman korkoja ja kuluja.

Risicum joustolainan nimellinen vuosikorko on 29 – 39 %. Lisäksi jokaisesta nostosta veloitetaan 12,5 % nostopalkkio ja jokaisesta laskusta 4,90€ laskutuslisä. Joustolainan todellinen vuosikorko on enintään 77,16 %.

Lainaa voivat hakea kaikki yli 20-vuotiaat suomalaiset, joilla on säännöllisiä tuloja. Lainan hakemisen yhteydessä sinun tulee toimittaa palkkalaskema tai muu selvitys tuloistasi. Hakemuksen hyväksymisen jälkeen voit nostella lainoja oman luottolimiittisi puitteissa niin paljon kuin vain haluat. Nostopyyntöjä ei käsitellä erikseen, vaan rahat siirtyvät tilillesi heti nostopyynnön tekemisen jälkeen myös viikonloppuisin. Rahansiirrot ovat toiminnassa arkisin klo. 7 – 22 ja viikonloppuisin klo. 9 – 21. Rahat siirtyvät välittömästi Nordean, Danske Bankin, Osuuspankin, Säästöpankin, Ålandsbankenin, Handelsbankenin, Tapiola Pankin, ja S-Pankin tileille.

Joustolainaa maksetaan takaisin kuukausittain lähetettävillä laskuilla. Voit valita laskun eräpäivän joko kuukauden puoliväliin tai viimeiselle päivälle. Joustolainan minimilyhennys on 10 % nostetusta luotosta, kuitenkin vähintään 50 euroa kuukaudessa. Vuoden aikana voi pitää kaksi maksuvapaata kuukautta.

Risicum Kertalaina

 

Risicum Kertalaina on pieni, korkeintaan tuhannen euron kulutusluotto, joka maksetaan takaisin yhden vuoden takaisinmaksuajalla. Lainasummaksi voi valita joko 500, 750, tai 1 000 euroa. Risicum käsittelee lainahakemuksia arkisin klo. 7 – 22 ja viikonloppuisin klo. 9 – 21. Saat rahat tilillesi välittömästi lainahakemuksen käsittelyn jälkeen.

Kertalainan nimellinen vuosikorko on 24,5 %. Tämän lisäksi lainasta peritään 9,25 % nostopalkkio. Lainan todellinen vuosikorko on 49,70 %. Kuukausittainen takaisinmaksuerä on lainasummasta riippuen noin 50 – 100 euroa.