Pikavippi heti – katso kaikki lainat

Ferratum

Ferratum – joustavia pienlainoja

Ferratum on vanha ja perinteikäs rahoitusyhtiö, joka on toiminut jo vuodesta 2005 alkaen. Suomessa perustettu yritys on onnistunut tekemään pienlainoista vientituotteen, sillä Ferratum-konserni toimii nykyisin peräti 23 eri maassa.

Alun perin Ferratum aloitti toimintansa puhtaana pikavippiyhtiönä, mutta nykyisin tämä yhtiö tarjoaa monenlaisia rahoitusratkaisuja – pikavippien lisäksi luottovalikoimasta löytyy esimerkiksi autolaina, sekä eri suuruisia kulutusluottoja.

Ferratum pikavippi

 

Ferratumin Joustava pikavippi on 1 – 2 000 euron pienlaina, joka tulee maksaa takaisin 1 – 50 kuukauden kuluessa. Uudet asiakkaat saavat ensimmäisen vippinsä ilman käsittelykuluja ja ensimmäiselle lainalle saa vieläpä 30 päivää korotonta maksuaikaa. Ensimmäistä pikalainaansa nostavalle asiakkaalle on siis tarjolla pikavippi ilman korkoa ja kuluja!

Joustava pikavippi toimii tavallaan myös kulutusluottona, sillä lainaa voi hakea jopa 2 000 euroa 50 kuukauden maksuajalla. Tämä ei kuitenkaan ole kaikkien edullisin kulutusluotto, sillä lainan korko on peräti 103,24 %. Nimelliskoron lisäksi lainasta peritään vain 7,5 prosentin nostopalkkio. Joustava pikavipistä ei veloiteta tilinhoitomaksua tai muita piilokuluja. Kaikki kulut huomioituna todellinen vuosikorko on enimmillään 163.70 %.

Korkeasta korosta johtuen Joustava pikavippi sopiikin nimensä mukaisesti parhaiten pikavipiksi. Korkoa ei nimittäin ehdi juurikaan kertyä, mikäli maksat lainan pois muutaman viikon kuluessa. Lainaehtojen mukaan lainasta on maksettava kuukausittain vähintään 10 % luottosaldosta, kuitenkin vähintään sata euroa kuukaudessa.

Ferratum kulutusluotto

 

Ferratumin Plus-laina sopii suurempaa kulutusluottoa etsiville asiakkaille. Plus-laina on 2 000 – 5 000 euron vakuudeton kulutusluotto, jonka nimelliskorko on 78 %. Lainassa ei ole avaus- tai kuukausimaksua. Laina-aika on enintään 36 kuukautta. Plus-laina ei tarjoa mahdollisuutta eräpäivän siirtämiseen tai lyhennysvapaan kuukauden pitämiseen.

Plus-lainaa voivat hakea kaikki 25-vuotta täyttäneet henkilöt, joilla on pysyvä osoite Suomessa. Hakemiseen ei edellytetä tiettyä tulotasoa, mutta käytännössä kannattaa varautua toimittamaan palkkatodistus lainan hakemisen yhteydessä.

Lainahakemukset käsitellään parhaimmilleen muutamassa minuutissa, joten lainan voi saada tililleen jopa saman päivän aikana. Ferratum käsittelee lainahakemuksia klo. 7.00 ja 23.00 välillä.

Autolainaa Ferratumilta

 

Suurempia hankintoja – esimerkiksi auton ostamista – varten Ferratum tarjoaa Prime-lainaa jopa 20 000 euroon asti. Prime onkin yhtiön suurin ja matalakorkoisin lainatuote. Vakuudetonta lainaa voi hakea 3 000 – 20 000 euron väliltä ja 1 – 10 vuoden takaisinmaksuajalla. Prime lainan korko on kytketty 3kk Euribor-korkoon, jonka lisäksi yhtiö perii 5 – 45 prosentin marginaalin. Todellinen vuosikorko on enimmillään 55,65 %.