Pikavippi heti – katso kaikki lainat

Lainaa24.fi

Lainaa24.fi – kilpailuta lainasi

 

Lainaa24.fi on ehdottomasti tämän hetken joustavin lainanvälittäjä, josta voit hakea niin pienet 500 euron pikavipit, kuin myös vakuudettomat kulutusluotot aina 50 000 euroon asti! Kyseessä on lainanvälityspalvelu, joka kilpailuttaa rahoituslaitokset puolestasi ja tarjoaa vain edullisinta vaihtoehtoa valitulle lainasummalle ja takaisinmaksuajalle.

Lainanvälityspalvelun käyttö on lainanhakijan näkökulmasta täysin ilmaista, sillä välityspalkkion maksaa lainan myöntänyt rahoituslaitos. Lainahakemuksen jättäminen Lainaa24-palveluun ei myöskään sido hakijaa mihinkään, vaan voit esimerkiksi jättää hakemuksen vain tutkiaksesi millaisella korolla saat kulutusluottoa.

 Lainapalvelun käyttäminen

 

Lainaa voi hakea kuka tahansa vähintään 20-vuotias henkilö, jonka säännölliset palkka- tai eläketulot ovat vähintään 7 200 euroa vuodessa. Hakijalla ei myöskään saa olla maksuhäiriömerkintöjä.

Lainahakemukseen täytetään tavalliset henkilötiedot ja tiedot tuloista. Voit hakea lainaa myös yhteishakuna yhdessä puolisosi kanssa. Tällöin molemmat hakijat ovat yhteisvastuussa lainan maksamisesta. Yhteishaun käyttäminen parantaa lainahakemuksen hyväksymisen todennäköisyyttä ja mahdollistaa lainan saamisen entistä alhaisemmalla korolla.

Lainaa24.fi mahdollistaa myös tarjousten pyytämisen yhdistelylainoista. Yhdistelylainan avulla voi hakea lainaa korkeakorkoisten pikavippien ja kulutusluottojen maksamista varten. Tämä on erittäin järkevää, sillä yhdistelylainan hyödyntämisen jälkeen olet velkaa vain yhdelle taholle ja saatat säästää huomattavasti korkokuluissa. Lainojen yhdistämistä varten nostettu laina kannattaa hakea nimenomaan yhdistelylainana, sillä näin saat enemmän tarjouksia ja paremman koron lainahakemuksellesi.

Lainahakemuksen lähettämisen jälkeen Lainaa24 välittää hakemuksesi eri pankeille ja rahoituslaitoksille. Hakemuksesi käsittelyn jälkeen saat lainatarjouksia suoraan sähköpostiisi. Jos löydät itsellesi sopivan tarjouksen, voit hyväksyä sen ja siirtyä nostamaan lainaa. Tarjouspyyntö ei sido sinua mihinkään, joten voit halutessasi myös hylätä kaikki lainatarjoukset.