Pikavippi heti – katso kaikki lainat

Omalaina.fi

Omalaina.fi – lainaa netistä jopa 50 000 euroa

 

Omalaina.fi on ilmainen lainojen kilpailutuspalvelu, joka etsii parhaan koron puolestasi. Tee vain hakemus, odota lainatarjouksia, ja valitse edullisin kulutusluotto. Tämän helpompaa lainojen kilpailuttaminen ei voisi olla!

Tämä lainavertailu kattaa kaikki 100 – 50 000 euron lainatarjoukset. Lainatarjousten pienestä minimisummasta johtuen Omalaina toimii kulutusluottojen vertailun lisäksi myös pikavippivertailuna. Takaisinmaksuaika on tuttuun tapaan valittavissa 1 – 15 vuoden väliltä.

Hakemuksen tekeminen onnistuu käden käänteessä, sillä palvelu haluaa sinulta vain henkilötietosi. Et tarvitse lainatarjousten pyytämiseen edes verkkopankkitunnuksia. Sinun on toki vahvistettava henkilöllisyytesi ennen lainasopimuksen solmimista. Omalainan avulla lainaa voivat hakea kaikki yli 18-vuotiaat henkilöt. Lainatarjouksia voivat siis pyytää myös työttömät ja opiskelijat. Periaatteessa palvelun avulla voi koittaa jopa yrittää hakea lainaa luottotiedottomalle, mutta todennäköisesti yksikään pankki tai rahoituslaitos ei anna tarjousta tässä tilanteessa. Lainatarjousten pyytäminen on tietenkin täysin ilmaista.

Omalaina tarjoaa mahdollisuuden myös hakea yhdistelyluottoa lainojen yhdistelemiseen tai hakea yhteistä lainaa kanssahakijan kanssa. Yli 10 000 euron luotoille Omalaina suosittelee kanssahakijan tai takaajan etsimistä.

Omalaina kokemuksia

 

Omalainalla on jo yli 300 000 tyytyväistä asiakasta ja kyseessä onkin yksi Suomen tunnetuimmista lainojen kilpailutuspalveluista. Yrityksen omien asiakastyytyväisyyskyselyiden mukaan 98,7 % asiakkaista suosittelee käyttämään palvelua.

 

Omalaina yhteistyökumppanit

 

Sivustolla ei tällä hetkellä ole ajantasaista listaa niistä rahoituslaitoksista, joille tarjouspyyntö lähetetään, mutta tietojemme mukaan Omalainan kanssa yhteistyötä tekevät ainakin Aasa, BigBank, CashBuddy, Credigo, Risicum, Laina.fi, Euroloan, FellowFinance, Komplett, Lainaaja.fi, Luotottaja, Lainaamo, Lainasto, Mylender, Ostosraha.fi, Halino, FINyritysrahoitus, ja yritysluotto.fi.

Listalta ei löydy lainkaan perinteisiä pankkeja, joten todennäköisesti tämä palvelu sopii parhaiten pikavippien ja pienten kulutusluottojen kilpailuttamiseen.