Pikavippi heti – katso kaikki lainat

Lantti

Lantti.fi – Kilpailuta lainat ja säästä!

 

Kotimainen Lantti.fi on lainojen kilpailutuspalvelu, joka hakee lainatarjoukset kymmeneltä pankilta puolestasi. Kulutusluottojen kilpailuttamisen lisäksi Lantti tarjoaa myös mahdollisuuden kilpailuttaa lainatarjoukset yhdistelylainoille. Kilpailutuspalvelun lisäksi sivusto sisältää myös laajalti hyödyllistä tietoa esimerkiksi eri lainojen koroista ja todellisen vuosikoron määräytymisestä.

Lantti lainapalvelu on hyvin pelkistetty, eikä se ole yhtä monipuolinen kuin esimerkiksi Lainamaailman vastaava sivusto. Tässä palvelussa hakija voi valita vain haluamansa lainasumman ja halutessaan ilmoittaa, että lainan käyttötarkoitus on vanhojen kulutusluottojen yhdistäminen. Hakemusvaiheessa ei voi vielä edes valita haluamaansa takaisinmaksuaikaa.

Lantti.fi ehdot

 

Palvelua voivat käyttää kaikki yli 20-vuotiaat suomalaiset, joilla ei ole maksuhäiriömerkintöjä luottotiedoissa. Lisäksi hakijalta edellytetään säännöllisiä palkka- tai eläketuloja, mutta näille tuloille ei ole asetettu alarajaa.

Hakemuksen jättämisen jälkeen Lantti pyytää lainatarjouksen vähintään kymmeneltä pankilta tai luottoyhtiöltä ja välittää nämä tarjoukset hakijan sähköpostiin. Lainatarjousten korot ovat vähintään 4,5 % ja enintään 50,5 %.

Miksi kulutusluottojen kilpailuttaminen kannattaa?

 

Kulutusluottojen koroissa on todella merkittäviä eroja. Parhaimmillaan saman suuruisen luoton todellisessa vuosikorossa voi olla jopa kymmenien prosenttiyksiköiden verran eroa eri luottoyhtiöiden välillä. Suurempien lainojen kohdalla tämä voi tarkoittaa tuhansia euroja! Kulutusluottojen kilpailuttaminen on erittäin tärkeää, sillä ylihintainen laina voi muodostua vuosikausien riesaksi.

Lainatarjousten vertailu on varsin vaivalloista puuhaa, sillä käytännössä ainoa tapa saada vertailukelpoisia lainatarjouksia eri pankeista on hakea niistä lainaa yksitellen. Lainavertailusivustot tekevät tämän puolestasi ja säästävät aikaasi. Kaikissa lainatarjouksissa tulee lain mukaan näkyä lainan todellinen vuosikorko, joka sisältää nimelliskoron lisäksi avausmaksun, tilinhoitomaksut ja muut vastaavat lisäkulut. Tämä tekee lainojen vertailusta helppoa, sillä sinun tarvitsee vain syöttää lainan tiedot kilpailutussivustolle, odottaa lainatarjouksia, ja valita pienimmän todellisen vuosikoron omaava laina. Näin varmistat saavasi lainan mahdollisimman edullisesti, etkä maksa turhasta.

Todellisen vuosikoron lisäksi kannattaa kuitenkin perehtyä tarkasti myös muihin lainan ehtoihin. Eri lainojen välillä voi olla eroa esimerkiksi siinä, miten helposti voit pitää lyhennysvapaan kuukauden tai sopia maksuajan pidentämisestä.