Pikavippi heti – katso kaikki lainat

Matkaluotto.fi

Matkaluotto – kulutusluotto lomaa varten

 

Haaveiletko lomamatkasta, mutta pankkitilisi kumisee tyhjyyttään? Ei hätää, sillä Matkaluotto.fi on juuri lomamatkojen rahoittamista varten kehitetty kulutusluotto! Matkaluoton avulla voit järjestää niin lyhyen viikonloppuloman, kuin vähän pidemmänkin lomamatkan rahoituksen.

Matkaluotto.fi tarjoaa 2 000 – 10 000 euron vakuudettomia kulutusluottoja, joiden maksuaika on 6 – 60 kuukautta. Luoton myöntää rahoitusyhtiö Aasa Oy. Lainahakemukset käsitellään nopeasti ja parhaimmillaan matkaluoton saa tililleen jopa saman päivän aikana.

Matkaluotto lainan ehdot

 

Lainasta peritään kohtuullista 9,9 – 24,9 prosentin nimelliskorkoa, mutta sen perustamiskulut ovat varsin korkeat. Alimmillaan aloituskustannukset ovat 240 euroa ja korkeimmillaan peräti 686 euroa. Lisäksi lainasta veloitetaan kuukausittain 9€ tilinhoitomaksu. Lainan uudelleenjärjestelystä veloitetaan myös 20 – 50 euron kulut. Matkaluottoon ei sisälly lyhennysvapaita kuukausia, joskin niiden pitämisestä voi yrittää neuvotella asiakaspalvelun kanssa. Lainan todellinen vuosikorko riippuu valitusta lainasummasta ja takaisinmaksuajasta. Esimerkiksi 2 000€ lainan todellinen vuosikorko 24 kuukauden takaisinmaksuajalla on 42,60 %.

Matkaluottoa voivat hakea kaikki 20 vuotta täyttäneet, vakituisesti Suomessa asuvat henkilöt, joilla on säännöllisiä tuloja. Luotolla ei ole varsinaista tulorajaa, vaan luottopäätös tehdään jokaisen hakijan kohdalla yksilöllisesti.

 

Matkaluotto.fi lyhyesti

 

  • 2 000 – 10 000 euron vakuudeton kulutusluotto
  • Lainasumman voi valita sadan euron tarkkuudella
  • Ikäraja 20 vuotta
  • Nimelliskorko 9,9 – 24,9 %