Pikavippi heti – katso kaikki lainat

Lendo

Lendo – useita lainatarjouksia yhdellä hakemuksella

 

Lendo kilpailuttaa lainat puolestasi! Yhdellä hakemuksella saat useita lainatarjouksia eri rahoitusyhtiöiltä, joten voit aina saada lainaa edullisimmilla mahdollisilla ehdoilla. Lendolta voit hakea 500 – 50 000 euron vakuudettomia kulutusluottoja, joiden takaisinmaksuaika on 1- 15 vuotta.

Vuonna 2014 perustettu Lendo on yksi Suomen vanhimmista lainanvälittäjistä. Muista vastaavista palveluista Lendo erottuu myös sillä, että tämän palvelun kautta on myös mahdollista hakea lainaa yritykselle. Yrityslainojen kohdalta hakijalta edellytetään kuitenkin takaajan hankkimista.

Muiden vastaavien palveluiden tapaan myös tämä lainanvälittäjä tarjoaa erillistä yhdistelyluottoa, jonka voit käyttää vanhojen kalliiden kulutusluottojen maksamiseen. Yhdistelylaina saattaa säästää huomattavasti lainojen korkokuluissa, joten tämä mahdollisuus kannattaa ehdottomasti käyttää hyväksi. Muista mainita lainahakemuksessasi lainojen käyttökohteen olevan lainojen yhdistäminen, sillä tämä saattaa parantaa pankkien lainatarjouksia.

Lendon ikäraja

 

Lendo edellyttää hakijoilta 20 vuoden ikää ja puhtaita luottotietoja. Lisäksi hakijalta edellytetään riittäviä tuloja lainan hoitamiseen.

Miten lainojen kilpailuttaminen toimii?

 

Lendon avulla voit kilpailuttaa lainat todella yksinkertaisen hakemuksen avulla. Sinun tarvitsee antaa vain henkilötunnuksesi, puhelinnumerosi, sähköpostiosoitteesi, ja kertoa työsuhteesi muoto. Tämän jälkeen palvelu välittää tiedot yli viidelletoista eri luotonantajalle ja pian alatkin jo saamaan lainatarjouksia sähköpostiisi.

Lendon yhteistyökumppanit

 

Lendo ei kerro julkisesti, mille pankeille ja rahoituslaitoksille asiakkaan tarjouspyynnöt välitetään. Tämä on hieman harmillista, sillä nyt asiakkaat eivät tiedä kuuluuko luotonantajiin lainkaan oikeita pankkeja, jotka antavat tyypillisesti parempia lainatarjouksia. Toisaalta palvelun käyttö on täysin maksutonta ja vie ainoastaan muutaman minuutin, joten miksipä et kokeilisi kilpailuttaa lainojasi?

Yrityksen oman arvion mukaan Lendon välittämien lainojen korot ovat yleensä 8 – 27 %. Tarkka koron määrä riippuu tietenkin valitusta lainasummasta, lainamäärästä, ja omasta maksuvalmiudestasi.